Csatlakozzon Ön is ahhoz a sikertörténethez, melynek jelentősége messze túlmutat országunk határain!

Az élőben közvetített interaktív istentisztelet-sorozat, a Vidám Vasárnap a Hit Gyülekezete vezető lelkészének, Németh Sándornak a kezdeményezésére 2001 decembere óta százezrek otthonába juttatja el a Biblia életmentő szavait. Nézőink olyan sorsfordító változásokról számolnak be az egyes adások után, amelyek folyamatos bátorítást jelentenek számunkra a hiteles kereszténység nagy nyilvánosság előtt zajló képviseletéhez.

Vállaljon részt Ön is ebben az izgalmas összefogásban, és támogassa a Hit Gyülekezete szolgálatát Magyarország és Európa szellemi-erkölcsi megújulásában!

Ehhez nem kell mást tennie, minthogy az alábbi mezőkben megadja számunkra adatait és mi eljuttatjuk Önnek tájékoztatónkat a támogatás módjáról. Akár rendszeresen, akár alkalmi jellegű támogatásokat örömmel fogadunk.

A befolyó összegeket a Vidám Vasárnap közvetítését, valamint a nézőkkel való kommunikációt lehetővé tévő infrastruktúra folyamatos fejlesztésére és az élő adás költségeinek fedezésére fordítjuk. Az ennek köszönhetően megvalósuló előrelépésekről rendszeresen tájékoztatjuk Média Partnereinket.

Kérjük, amennyiben támogatónk kíván lenni, adja meg elérhetőségét.
Üzenetének elküldésével Ön automatikusan elfogadja a Vidám Vasárnap adatkezelési nyilatkozatát.